Sök LARM-kommittén 2022

Eng: Apply for the LARM-committee

The primary communication language in the committee is Swedish. You don’t need to be able to talk Swedish fluent but need to understand both spoken and written Swedish.

Sista ansökningsdagen är söndag den 18/4. LARM är Linköpings största arbetsmarknadsmässa som anordnas för studenterna på Tekniska Fakulteten på LiU. Som en del av kommittén är du med från start med planeringen av den 41:a upplagan av LARM som äger rum i februari 2022. Du kommer knyta kontakter med studenter från andra utbildningar och universitet samt näringslivet. Även personlig utveckling, teambuilding aktiviteter och möjlighet att påverka mässan några av de sakerna du kan räkna med som en del av LARM-kommittén. Så ta chansen att få ett oförglömligt år, sök LARM-kommittén 2022! Vi söker studenter från samtliga LinTek-utbildningar och årskurser. Intervjuer kommer ske löpande så ansök redan idag.

Om du har några frågor tveka inte att mejla simon.andersson@lintek.liu.se eller skicka ett pm till https://www.facebook.com/simon.andersson.180072/

Ansökan görs här: https://podio.com/webforms/18083091/1214720

Ifall du vet något som hade passat bra i LARM nominera personen här: https://podio.com/webforms/15659478/1049648

Posterna som söks är:

Gruppansvarig Kommunikation | Team Leader Communication

Din huvudsakliga uppgift är att leda Kommunikationsgruppen, agera bollplank och stöd i deras arbete. En annan viktig uppgift är att sprida information till och från din grupp, Projektledaren och de andra två Gruppansvariga. Du är ansvarsfull, har ett intresse för att jobba med olika typer av människor men framförallt så har du ett riktigt driv i det du gör!

Art Director 1 st

Som Art Director ansvarar du för att skapa allt tryckt såväl som digitalt material, du jobbar med grunden i LARMs grafiska profil men har även chansen att sätta din egna prägel på materialet. Du tycker om arbete inom skapande och grafisk design samtidigt som du har god förmåga att kommunicera med många olika människor.

Marknadsföringsansvarig (Kampanj & Rekrytering) 1 st

Head of Marketing (Campaign & Recruitment)

Som Marknadsföringsansvarig Kampanj & Rekrytering brinner du för att hitta spännande sätt att marknadsföra LARM mot studenterna på LiU. I dina arbetsuppgifter ingår allt från idéeskapandet av material för tryckta- och sociala medier till planering och genomförande av marknadsförings- och rekryteringsperioder där nästan 250 personer tillsätts. Du jobbar med framförhållning, är kommunikativ på både svenska och engelska, och har en god kreativ och nytänkande förmåga.

Marknadsföringsansvarig (Externa samarbeten) 1 st

Head of Marketing (External Relations)

Som Marknadsföringsansvarig Externa samarbeten jobbar du för att skapa grym marknadsföring med hjälp av material i alla dess former. Du ansvarar för tryckt material och samarbeten med näringslivet för att göra LARMs marknadsföring fantastisk. Du räds inte ekonomiskt ansvar och har många idéer på nya spännande samarbeten.

Webb & IT 2 st

Head of Web & IT

Som Webb & IT jobbar du med design av LARMs hemsida, är admin för våra IT-lösningar samt förbättrar användarvänligheten i våra interna system. Förutom att utveckla de befintliga systemen kan dina idéer skapa nya system. Du känner dig bekväm i en roll med stort eget ansvar och har kompetens inom ämnet. Fokus i år kommer ligga på att fortsätta utveckla den nya hemsidan som bland annat innefattar att skapa och integrera nya funktioner och system.

Gruppansvarig Näringsliv | Team Leader External Relations

Din huvudsakliga uppgift är att leda en av Näringslivsgruppen, agera bollplank och stöd i deras arbete. En annan viktig uppgift är att sprida information till och från din grupp, Projektledaren och de andra två Gruppansvariga. Du är ansvarsfull, har ett intresse för att jobba med olika typer av människor men framförallt så har du ett riktigt driv i det du gör!

Företagsansvarig 3 st

Account Manager

Som Företagsansvarig jobbar du i huvudsak med att kontakta samt upprätthålla kontakten med företagen som kommer att göra LARM fantastiskt. Som Företagsansvarig kommer du att få jobba med fokus på antingen Green Zone/hållbar mässa eller system för företagsanmälan. Du har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt med nya människor samtidigt som du är positiv till utmaningar. Det kommer vara en som ansvarar för systemet och två som ansvarar för Green Zone och hållbar mässa. Däremot kommer alla tre att jobba tajt ihop med att kontakta företag.

Eventansvarig 2 st

Head of Events

Som Eventansvarig ansvarar du för att planera och genomföra alla LARMs företagsevent inför och under mässan. Du har mycket företagskontakt och har stora möjligheter att påverka hur årets event ser ut. Du har idéer kring hur företagsevent kan utvecklas, är strukturerad och vill knyta kontakt med företag.

Gruppansvarig Mässa | Team Leader Career Fair

Din huvudsakliga uppgift är att leda Mässgruppen, agera bollplank och stöd i deras arbete. En annan viktig uppgift är att sprida information till och från din grupp, Projektledaren och de andra två Gruppansvariga. Du är ansvarsfull, har ett intresse för att jobba med olika typer av människor men framförallt så har du ett riktigt driv i det du gör!

Informationsansvarig 1 st

Head of Information

Som Informationsansvarig jobbar du för att skapa ett väl fungerande informationsflöde inför och under mässan. Innan mässan är det dig företagen kontaktar om svar på frågor inför mässan och under mässdagen ansvarar du för infodiskarna på mässområdet. Du gillar att uttrycka dig i text såväl i svenska som engelska, är stresstålig och brinner för kommunikation med andra människor. Du är även strukturerad då du kommer vara lite av spindeln i LARM-nätet.

Serviceansvarig 1 st

Head of Services

Som Serviceansvarig jobbar du med lounger, samarbeten och spons samt luncher för att skapa en trevlig vistelse för mässans besökare. Några av arbetsuppgifterna kommer att vara företagskontakt, planering och genomförande av häftiga idéer samt beställning av allt ätbart som serveras på mässan. Du är stresstålig, strukturerad och vill ge det där lilla extra.

Mässansvarig Logistik 1 st

Head of Premises & Logistics

Som Mässansvarig Logistik ansvarar du tillsammans med Mässansvarig Dekor för mässområdet. Stora delar av det som syns på mässområdet är resultatet av ert arbete i LARM. I arbetsuppgifterna ingår bland annat monterplanering, både vart utställarna ska placeras och logistikhanteringen av deras montrar. Du gillar att skapa hållbara planer som även andra kan följa, är lugn och räds inte att ta ansvar och vill utveckla din roll som ledare.

Mässansvarig Dekor 1 st

Head of Premises & Decoration

Som Mässansvarig Dekor ansvarar du tillsammans med Mässansvarig Logistik för mässområdet. Stora delar av det som syns på mässområdet är resultatet av ert arbete i LARM. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att planera för dekoration och skyltning av mässan samt hantera inventarie till företaget och mässområdet. Även byggandet och rivningen av mässan ligger på din post. Du har ett öga för detaljer, är strukturerad och ställer höga krav på god kommunikation med andra människor.

Be sure to follow us on social media!