Banketten

Banketten

På kvällen den 12 februari äger LARMs bankett rum på Linköping Konsert och Kongress. Klädkoden för kvällen är mörk kostym/finare lång eller kort klänning. Det kommer bli en trevlig avslutning på dagen tillsammans med oss i projektgruppen, företagsvärdar och alla andra studenter som arbetat med mässan. Banketten inleds klockan 18:30 med fördrink och mingel, och slutar innan klockan 23:00.

Om ni önskar ändra något i er anmälan gällande banketten, meddela detta till er företagsvärd. Glöm inte att även meddela nya dryckesval och eventuell specialkost om ni byter representanter för banketten! Sista dag för förändring av er bankettanmälan är den 21 januari. Oavsett hur nära inpå banketten ni vill göra ändringar, prata med er företagsvärd. Efter 21 januari kan vi dock inte garantera ny specialkost.

Observera att biljetter till banketten är personliga och de ska således inte användas som exempelvis pris till tävlingar i er monter under mässdagen. Om ni bestämmer er för att inte gå på banketten vill vi att ni meddelar detta till en av informationsdiskarna.

Dryckesbiljetter till banketten

Om dryck utöver den som ingår på banketten önskas kan detta köpas antingen med kontokort eller med våra dryckesbiljetter, som då inlöses mot dryck i baren. Dryckesbiljetter kan köpas i mån av tillgång i någon av de två informationsdiskarna under mässdagen ifall de inte är beställda i förväg.

Tidigare bankett av LARM