Om LARM

Arbetsmarknadsdagar som sammansluter teknologer och företag

LARM är Linköpings Teknologers arbetsmarknadsdagar, en arbetsmarknadsmässa som nu arrangeras för 38:e året i rad på Campus Valla i Linköping. Detta är er chans som företag eller organisation att träffa över 9000 blivande civilingenjörer, högskoleingenjörer, grafiska designers, naturvetare och matematiker och forskare på Tekniska Högskolan vid Linköpings universitet. LARM är den största arbetsmarknadsmässan vid Linköpings universitet och en av de största i Sverige. Vårt mål är att vara det självklara steget från universitetet ut i arbetslivet.

LARM inleds med två veckor fyllda med event, där ni som företag har möjlighet att träffa teknologerna efter era önskemål. LARM kulminerar med en välbesökt mässdag och en storslagen bankett. Missa inte er chans att lära känna Sveriges framtid på LARM2019!

Stor bild av arbetsmarknaden

LARM besöks årligen av drygt 150 utställare från framförallt industri-, it-, bank- och konsultföretag, samt kommuner och branschorganisationer. Vi strävar efter en bredd av utställare för att kunna visa upp en så stor bild av arbetsmarknaden som möjligt.

Arrangör

LARM anordnas av LinTek, Linköpings Teknologers Studentkår, samt en grupp engagerade studenter med ett brinnande intresse för LARM. Sedan mässan startade har LARM gett hundratals företag och tusentals välutbildade teknologstudenter möjligheten att träffas, umgås och knyta kontakter för framtiden i en avslappnad och trevlig miljö.

Mässan äger rum på Campus Valla i Linköping den 12 februari 2019. Missa inte chansen att inspirera, motivera och lära känna Sveriges framtid på LARM2019!

Den 12:e februari förvandlas Campus till en levande och pulserande mässa med hela Sveriges framtid i fokus. De cirka 250 studenterna som är engagerade i LARM jobbar hårt under hela mässdagen för att ni som företag tillsammans med våra teknologer ska få ut så mycket som möjligt av mässan. Till sist avslutas LARM2019 efter en rolig och givande dag med en storslagen bankett på Linköping Konsert och Kongress.