Shuttleservice

Shuttleservice

LARM erbjuder en shuttleservice som ni är varmt välkomna att använda. Erbjudandet gäller i mån av plats till och från mässan den 12 februari. Servicen kommer även att finnas tillgänglig dagen innan för de utställare som väljer att sätta upp sin monter på kvällen den 11 februari.

Vid intresse, kontakta oss på shuttle@larm.lintek.nu och ange då antal personer, tid och upphämtningsplats samt kontaktinformation. Vi är också tacksamma om ni meddelar utifall ni har med er mycket bagage. Skulle behov av transport uppstå under mässans gång är ni välkomna att ta kontakt med vår logistikdisk som finns på mässområdet.

Köranvisningar och parkering

Ni som anländer till Linköping med bil från E4:an ska ta avfarten vid Linköping Västra (avfart 111). Därefter ska ni följa skyltar mot Linköping och Centrum. Efter att ni kört cirka tre kilometer kommer ni fram till en stor rondell, Vallarondellen. Där ska ni ta första avfarten till höger mot universitetet. Efter ytterligare 200 meter väntar en mindre rondell som ni tar första avfarten i. För att nå parkeringarna bakom A-huset följer ni vägen för att sedan ta av vid första infarten till vänster. Det är skyltat mot Linköping Universitet. Vi rekommenderar den stora grusparkeringen nedanför A-huset men fler alternativ finns. Observera att en del av parkeringarna är avgiftsbelagda.