Dagar Timmar Minuter Sekunder
till LARM2020

Mässdagen

LARM ger möjlighet till upp till 9000 blivande civilingenjörer, högskoleingenjörer, grafiska designers, naturvetare och matematiker och forskare på Tekniska Högskolan vid Linköpings universitet att knyta kontakter med drygt 150 utställare från industri-, it-, bank- och konsultföretag, samt kommun- och branschorganisationer.

LARM är Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdagar, en arbetsmarknadsmässa som i år arrangeras för 39:e året i rad på Campus Valla i Linköping. LARM kulminerar den 11 februari med en mässdag och en bankett.

På Mässan

Infodisk

Under mässdagen kommer det finnas två informationsdiskar, en i Colosseum och en vid stora entrén i Kårallen. Om du har frågor, behöver hjälp med något eller letar efter borttappade saker kan du alltid vända dig dit.

Studentlounge

Om du börjar känna dig trött i ben eller huvud under mässdagen kan du ta en tur förbi vår Studentlounge! Där hittar ni gratis snacks och kaffe samt sittplatser att ta en paus i.

Välkomstvärdar

I år har vi Välkomstvärdar som välkomnar dig till mässan och kan hjälpa dig att hitta utställare utifrån dina intressent eller kunskaper. Du hittar välkomstvärdarna i blåa västar i Colosseum samt vid ingångarna till Matsalen i Kårallen och Tältet på Blå Havet.

Gaderober

Vi rekommenderar att lämna in era jackor, väskor och andra tillhörigheter i vår studentgarderob för ett mer bekvämt och professionellt mässbesök.

Resa mellan Norrköping och Linköping

Det enklaste sättet att ta sig mellan Norrköping och Linköping under mässdagen är med buss eller tåg. Campusbussen (Östgötatrafiken, busslinje 73) är gratis för alla studenter på Linköpings universitet och stannar vid hållplatsen ”Universitetet”, en kort promenad från LARMs mässområde. Om tåg föredras går Östgötapendeln till Resecentrum, därifrån kan man ta busslinje 12 till hållplatsen ”Universitetet Golfbanan”.