LARM vill alltid leverera den bästa möjliga upplevelsen för våra besökare och utställare. Vi jobbar därför med olika typer av kampanjer inom bland annat studentnytta och miljöarbete.

Klimatkompensering

På LARM arbetar vi kontinuerligt med hållbarhet och hittar nya sätt att minska vår koldioxidutsläpp. Genom att inkludera koldioxidkompensation i anmälningsavgiften för utställare bidrar alla utställare också. Vi har ett partnerskap med klimatkompensera.se och kommer att delta i två projekt i år som är Gold Standard-certifierade. Det första projektet är Gyapa Cookstoves-projektet som vill införa isolerade och effektiva spisar. Projektet ska minska koldioxidutsläpp och förbättra hälsan genom att minska exponeringen för giftiga ångor. Det andra projektet är CO2OL Tropical Mix som stöder återskogning och plantering av nya träd.

Hej! Jag heter...

Vi vill att både utställare och studenter får ut så mycket som möjligt av LARM2020. Som student är det bara att gå fram till en intressant monter och säga:

“Hej, jag heter X och läser Y året på program Z. Vad skulle jag kunna göra hos er?

För er utställare är det bra att vara förberedd med ett riktigt bra svar på just den här typen av frågor. Se till att skicka passande material och kompetens till mässan! HÄR kan man läsa om de program som erbjuds av Linköpings universitet.