Ansökan till kontaktsamtal har stängt!

Företagen väljer nu ut vilka studenter de vill träffa tillsammans med reserver. Vi kommer därefter höra av oss till dig via e-mail (e-mailadress kopplat till ditt liu-id) när vi fått besked varav du loggar in och kan se hur det gått. Det kommer då att stå om du är antagen, antagen från öppna, reserv eller inte antagen Detta kommer att ske i början av vecka 6. Är du reserv så kommer vi att höra av oss om det är så att det sker avhopp och du är aktuell för kontaktsamtal. De antagna kommer att schemaläggas och kontaktas med tider i slutet av vecka 6.

Om du vill lämna återbud på en plats du är antagen på så kontakta exhibitorcoordinator3@larm.lintek.nu så snart som möjligt för att ge en annan student chansen att få platsen. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Michael som är ansvarig för kontaktsamtalen på exhibitorcoordinator3@larm.lintek.nu

XMReality

Vi söker utvecklare till vårt engineering-team för fortsatt utveckling av vår tjänst Remote Guidance. Du trivs i en bred roll, har förmågan att se till helheten och är villig att ta ett stort ansvar. Du är en problemlösare som gärna delar med dig av din kunskap och dina tidigare erfarenheter, samtidigt som du är öppen för nya idéer.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Verisure Sverige

Vi söker engagerade, intresserade, motiverade och passionerade personer som kan tänka sig jobba inom vårt breda spektrum av teknik och innovation. Vår affärsmodell innefattar produktutveckling, design, försäljning, installation och service och vi letar ständigt efter kandidater till alla möjliga roller i vår stora organisation.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Toyota Material Handling

Vi vill träffa kreativa och engagerade studenter som brinner för teknik. Vi söker dig som vill jobba inom nåt av våra många områden så som service, försäljning, konstruktion och tillverkning o.s.v.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Tetra Pak

Till vårt internationella Graduate Trainee Program letar vi dig som är en person med mycket energi, nyfikenhet samt är ivrig att leverera resultat, lära dig nya saker och dela ditt perspektiv på saker och ting. Du är en riktig lagspelare med ett ödmjukt tillvägagångssätt. Du är en snabb tänkare som gillar att lösa problem och att arbeta med människor från olika kulturer. Dessutom är du affärsinriktad och givetvis brinner för ditt kompetensområde.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Syncron

Vi söker initiativtagande studenter som är intresserade av supply chain management och angriper problem med ett öppet sinne samt kan se olika möjligheter i de problem som de ställs inför. För oss är det lika viktigt att ha en skön stämning i lunchrummet som att bemöta våra kunder med bästa möjliga service. Vi söker just nu ambitiösa studenter som är redo att anta utmanande arbetsuppgifter i vårt globala team.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Sopra Steria

Sopra Steria söker personer som vill arbeta som konsult. Vi letar efter studenter till vårt Graduate Program och som kan tänkas börja hos oss efter studierna. Vi söker efter personer som älskar att fördjupa sig i teknologi och trivs med att jobba i team. Vi söker också efter personer med hög social förmåga och som både är goda lyssnare och duktiga kommunikatörer.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Solution Xperts

Vi söker studenter med en data/IT-relaterad utbildning och ett intresse av att jobba som utvecklare. Vi erbjuder exjobb och anställning efter examen.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Sectra

Vi vill träffa dig som brinner för att utveckla och hitta nya kompetenser och som har förmågan att se ett stort värde i att ha hobbys utanför jobbet. Som student är du även driven och målmedveten i ditt arbete, du har attityden att utvecklas både i ett team men även på ett personlig plan.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Sana Labs

Vi letar efter dig som är Ingenjör inom programvaruteknik, maskininlärning eller datavetenskap och känner igen dig i följande: Team player, Problemlösare, Lär sig och integrerar fort, Bra på kommunikation.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Opera Software

Vi söker sommarjobbare till sommaren 2020. De vi söker är utvecklare som är genuint intresserad av produktutveckling, analytiker/utvecklare med speciellt intresse av siffror och hur man kan använda dem för att förbättra våra produkter samt UX-designers.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Monitor ERP System

Vi söker främst kompetens inom systemutveckling och programmering (dataingenjörer/datateknik). Andra utbildningar som också är av intresse är exempelvis Civilingenjör/högskoleingenjör i Industriell ekonomi och Maskinteknik. Våra värdeord är engagerade, långsiktiga och jordnära.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Implema

Vi söker drivna, initiativtagande, analytiska, lösningsorienterade och sociala kandidater. Är du rätt kandidat för vårt traineeprogram? Vi söker dig som är sugen på en annorlunda konsultroll.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

FiloProcess

Vi söker entusiastiska, drivna, ansvarstagande och analytiska civilingenjörsstudenter som är nyfikna och intresserade av en teknisk konsultroll på ett mindre bolag efter examen. Vi ser att du är intresserad av produkter, dess data samt hanteringen av den, men även har intresset av att skapa värde av sådan information. Ytterligare en fördel är att du finner PLM (Product Lifecycle Management) i allmänhet intressant.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Exsitec

Vi söker studenter som har ett intresse för verksamheter och IT. Du tycker att det är spännande att sätta dig in i olika typer av verksamhet och hur olika IT lösningar kan förbättra deras vardag. Som person är du en nyfiken lagspelare som har ett driv att utvecklas tillsammans med oss.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Epiroc Rock Drills

Vi söker engagerade, drivna personer med nyfikenhet på nya utmaningar och gärna samarbetar för att nå det bästa resultatet. Med alla möjligheter på Epiroc behöver vi studenter med en rad olika studiebakgrunder.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Elvenite

Vi växer och söker därför traineer & juniora medarbetare. Vi söker dig som vill arbeta med Datanalys och Business Intelligence och som läser sista terminen. Du gillar utmaningar och du vill utvecklas. Du är social, bra på att sammarbeta och vill ha kul på jobbet! Att skapa smarta och hållbara lösningar är något som intresserar dig!

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

CGI Sverige

Vi söker personer som är intresserade av att arbeta i en konsultroll, vilket innebär en omväxlande vardag där man behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer. För att trivas hos oss bör man dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Accigo

Till vårt trainee-program söker vi dig som är intresserad av digitalisering, verksamhetsutveckling och att använda den senaste tekniken för att lösa verkliga problem. Accigo är en nätverksbaserad organisation, utan traditionella chefer och hierarkier, där din egen ambition styr din utveckling. Därför ser vi gärna att du uppskattar utmaningar, ansvar, frihet och trivs i team.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal

Accenture

Vi söker dig som känner igen dig i följande: Social, Lösningsorienterad, Engagerad, Driven, Kreativ, IT-intresserad och har gärna utlands- och ledarerfarenhet. Vi söker studenter som är intresserade av något av våra områden Strategy, Operations, Consulting, Digital eller Technology.

Läs mer och ansök om kontaktsamtal