XMReality

https://xmreality.com

Varför håller ni kontaktsamtal?

XMReality är inne i en expansiv fas. Vår tjänst, Remote Guidance med hjälp av Augmented Reality, är efterfrågad av många av världens största industribolag och det är vi stolta över. Arbetet med att utveckla vårt kunderbjudande vidare är kritiskt för vår fortsatta framgång. Därför söker vi nu fler utvecklare till vårt Engineering-team!

Som utvecklare på XMReality blir du en nyckelspelare för vidareutvecklingen av vår produkt. Allt vi gör, gör vi med kunden och kundnyttan i fokus. Vi jobbar med mobila klienter (Android & iOS), Windows, Linux och molnlösningar (AWS). Vi använder många olika språk och teknologier, t ex C/C++/Objective C, Java, JavaScript, .NET, OpenGL, Swift och WebRTC. Du kommer att arbeta med några av dessa och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av att arbeta med några av dem. Viktigast av allt är dock att du har intresse av att lära dig det du inte redan kan, driv att ta dig an nya utmaningar och förmåga att omvandla kundbehov till tekniska lösningar.

Branschen vi verkar i och tekniken vi arbetar med förändras i ett högt tempo. Därför är det viktigt för oss att du har ett intresse av att hålla dig uppdaterad kring utvecklingen av AR-teknik och tillämpningen av den hos våra kunder.

Hos oss på XMReality ges du en hög grad av frihet att själv styra ditt arbete och tjänsten erbjuder stor utvecklingsmöjlighet för dig i din yrkesroll. Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning och trivsel. Medarbetarna har hög kompetens inom sina respektive områden och det finns en väl utvecklad XMReality-anda där alla är del i samma lag och hjälper varandra. Vi värdesätter en bra balans i vardagen.

Vad letar ni efter i studenter?

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning eller liknande. Du trivs i en bred roll, har förmågan att se till helheten och är villig att ta ett stort ansvar. Du är en problemlösare som gärna delar med dig av din kunskap och dina tidigare erfarenheter, samtidigt som du är öppen för nya idéer. Att du är en kommunikativ teamspelare som bidrar till konstruktiva samarbeten, såväl i den egna gruppen som i tvärfunktionella projekt är något vi värdesätter högt. Vi tror att vi blir bättre när vi arbetar tillsammans!

Vilka dokument vill ni ha för ansökan?

CV och personligt brev

Vilka språk erbjuder ni kontaktsamtal på? (Svenska och/eller engelska)

Svenska och engelska.

Why are you having individual meetings?

XMReality is expanding and continuously developing our customer offers. That is why we always are interested in finding new dedicated developers to our Engineering team!

XMReality AB develops and sells a remote guidance solution that allows users to quickly and simply understand and solve problems over large distances. The solution is available on both desktop and mobile devices, including smart glasses. The company is situated in Mjärdevi, Linköping.

When it comes to transparency and cooperation we walk the talk. We work in agile, cross-functional teams, value courage and curiosity, support and learn from each other and reward outstanding performance.

More information about XMReality and our solutions please visit https://xmreality.com/

What are you looking for in your applicants?

You have a keen interest in augmented reality and software engineering. You are also driven, self going and a teamplayer who wants to work in an innovative environment.

What documents do you need from the applicants?

CV and cover letter

In what language can you have individual meetings? (Swedish and/or English)

Swedish and English.