Utfyllnadsrekrytering koordinator LARM2021

Vi söker:

1st Grafisk Designer

1st PR-koordinator

1st Foto & Film koordinator

1st Webbutvecklare

 

Ansök här: https://podio.com/webforms/23556729/1693285

Nominera en kompis här: https://podio.com/webforms/25295390/1871607 

 

Information om posterna:

Koordinator PR

Som PR-koordinator är du driven och idérik. Du gillar att synas och höras och tycker LARM2021 också borde göra det. Du kommer få hantera sociala medier så som Instagram och Facebook och se till att LARM2021 ständigt är aktuell. Detta år kommer fokus ligga på att locka studenter till vår digitala mässa, därför söker vi någon som känner sig sugen på att hantera våra sociala medier och som vill skapa och utveckla content som kommer engagera vår publik. Dina ansvarsområden kommer vara att planera och ansvara för publicering av material på sociala medier inför och under mässdagen samt bolla idéer med Koordinator för Foto & Film.

Koordinator Foto & Film

Gillar du fotografering och filmskapande? Då är koordinator Foto & Film något för dig. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara fotografering och skapandet av rörligt material. Du har stora friheter till egna initiativ och möjligheter att forma posten utefter egna idéer. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap inom foto och film samt relevanta program. Du kommer även arbeta nära och bolla tankar och idéer tillsammans med PR-koordinatorn. Dina arbetsuppgifter kommer beröra material inför mässdagen samt CV-fotografering.

Kreatör 

Vill du vara med och påverka det grafiska uttrycket för LARM2021? Som Kreatör för LARM kommer du vara med och skapa både tryckt och digitalt material. Därför söker vi dig som är kreativ, känner sig trygg i relevanta program och som alltid är redo för nya utmaningar. Tillsammans med Art Director kan du alltså vara med och både skapa minnen för livet och hjälpa till med att göra LARM2021 till det bästa någonsin!

Koordinator Webbutvecklare

I och med den rådande pandemin ställs nya krav på LARMs digitala system. Som en av tre Koordinator Webbutvecklare kommer du arbeta med att vidareutveckla och designa nya IT-lösningar för mässan tillsammans med IT-ansvarig. Om du är en kreativ och driven person som gillar att utveckla digitala tjänster så är du den vi letar efter! Du kommer att få jobba som en del i ett taggat lag med att göra LARM så bra som möjligt givet de nya förutsättningarna. Utöver programmering är erfarenhet av apputveckling meriterande.