Vad är LARM

LARM är Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdagar, en arbetsmarknadsmässa som i år arrangeras för 39:e året i rad på Campus Valla i Linköping. LARM kulminerar den 11 februari med en mässdag och en bankett. LARM är den största arbetsmarknadsmässan vid Linköpings universitet och en av de största i Sverige.

Vårt mål är att vara det självklara steget från universitetet ut i arbetslivet.

LARM ger möjlighet till upp till 9000 blivande civilingenjörer, högskoleingenjörer, grafiska designers, naturvetare och matematiker och forskare på Tekniska Högskolan vid Linköpings universitet att knyta kontakter med drygt 150 utställare från industri-, it-, bank- och konsultföretag, samt kommun- och branschorganisationer. Vi strävar efter en bredd av utställare för att kunna visa upp en så stor bild av arbetsmarknaden som möjligt.

Dagar Timmar Minuter Sekunder
till LARM2020.
Mässan öppnar kl. 9 den 11:e februari.

Levande Mässa

LARM anordnas av Linköpings Teknologers Studentkår, samt en grupp engagerade studenter med ett brinnande intresse för LARM. Sedan mässan startade har LARM gett hundratals företag och tusentals välutbildade teknologstudenter möjligheten att träffas, umgås och knyta kontakter för framtiden i en avslappnad och trevlig miljö.

Den 11 februari förvandlas Campus till en levande mässa med framtid i fokus. Studenterna som är engagerade i LARM jobbar hårt under hela mässdagen för att alla utställare och teknologstudenter ska få ut så mycket som möjligt av mässan. Till sist avslutas LARM2020 efter en rolig och givande dag med en storslagen bankett på Linköping Konsert och Kongress.