Background graphic

Sök kommittén till LARM2025


Vill du vara en del av att arrangera en arbetsmarknadsmässa för 12 000 studenter? Är du intresserad av att utveckla dina organisatoriska, ledarskaps- eller problemlösningsförmågor? I LARM2025’s kommitté har du chansen att göra det och mycket mer!

Ansökningen är öppen till den 5:e maj. Du kan läsa mer om de olika posterna längre ner på sidan. Varje post är unik, så du kan söka till de som passar just dig. Tveka inte att skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret redan idag!

Har du frågor om posterna så kan du mejla pre-pl@lintek.liu.se eller fråga oss när vi montrar på Campus Valla 22/4 - 3/5 eller på Campus Norrköping 25/4 och 2/5. Håll utkik på sociala medier för tid och plats.

Ansök eller nominera någon i följande formulär: https://podio.com/webforms/18083091/1214720

Vi ser fram emot din ansökan.

Styrgruppen

Styrgruppen innefattar LARM’s Projektledare, Vice Projektledare och alla Gruppansvariga. Deras jobb är att se till att samarbetet mellan grupperna flyter på. Styrgruppen ansvarar även för tillsättningen av koordinatorer. De här rollerna passar dig om du har ett intresse för att leda grupper och är bra på att se helheten i olika situationer.

Kommunikationsgruppen

Kommunikationsgruppen ansvarar för LARMs marknadsföring och rekryteringsperioder, och arbetar med mycket av det som syns utåt. Till den här gruppen hör även ansvar för LARMs hemsida och designen och beställningen av LARMs marknadsföringsmaterial och profilprodukter.

Mässgruppen

Mässgruppen ansvarar för de uppgifter som rör mässdagen. Den här gruppen sköter allt ifrån säkerheten på mässan, uppbyggnaden och rivet till att se till att frukosten är färdig när företagsrepresentanterna och studenterna dyker upp på mässdagens morgon.

Näringslivsgruppen

Näringslivsgruppen ansvarar för kontakten med utställare på LARM och för de event som arrangeras under pre-LARM och LARM. Bland annat ser de till att relevanta utställare informeras om LARM, har kontakt med dem om inledande och fullständiga anmälan, och organiserar lunchföreläsningar, kontaktsamtal och kvällsevent.