LARM2020

Ansök till värd!

Vill du vara med och engagera dig i en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor? Då är det här din chans! Projektgruppen för LARM2020 letar just nu efter engagerade och glada studenter som kan hjälpa oss ordna en underbar mässa.

Nu har värdansökan öppnat! Ta chansen att vara med och anordna ett av LinTeks största arrangemang och träffa en massa sköna studenter från andra program. Du får dessutom möjlighet att knyta värdefulla kontakter för framtiden. I sidan Frågor och svar kan du läsa mer om fördelarna att vara värd.

Så tveka inte, sök värd och ta chansen att hjälpa till att skapa LARM2020! Ansökan gör du här på hemsidan! Information om de värdposter vi söker hittar du på sidan Postbeskrivningar.

Ansökan senast den 8 december 23:59!