Postbeskrivningar LARM-koordinator

Nedan hittar du all information om de olika positionerna som Koordinator för LARM2020.

Webbutvecklare, 2 personer

IT på LARM fortsätter att växa varje år. Det har aldrig varit viktigare för organisationer att hålla sig uppdaterade och LARM är inget undantag. Som Koordinator Webbutvecklare kommer du arbeta med mig som IT-ansvarig med att vidareutveckla och bygga nya IT-lösningar för mässan. Om du är en driven person som gillar att uveckla webbtjänster så är du den vi letar efter!

Kreatör, 2 personer

Vill du vara med och påverka det grafiska uttrycket för LARM2020? Som Kreatör för LARM kommer du vara med och skapa både tryckt och digitalt material. Därför söker vi dig som är kreativ, känner sig trygg i relevanta program och som alltid är redo för nya utmaningar. Tillsammans med Art Directorn kan du alltså vara med och både skapa minnen för livet och hjälpa till med att göra LARM2020 till det bästa någonsin!

Koordinator Digitala Medier, 1 person

Gillar du fotografering, filmskapande och marknadsföring via sociala medier? Då är koordinator av media något för dig. Ditt huvudsakliga ansvarsområde som koordinator kommer vara fotografering och skapandet av rörligt material. Du har stora friheter till egna initiativ och möjligheter att forma posten utefter egna idéer. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap inom foto och film samt relevanta program. Dina arbetsuppgifter kommer beröra material inför värdrekryteringen, bankettfilm och CV-fotografering, samt ansvar för sociala medier under mässdagen. Du kommer även att få ansvara för de värdar som tillhör posten.

Koordinator Företag & Kontaktsamtal, 1 person

Vill du vara en del av länken mellan utställare och LARM? Utveckla din kommunikativa förmåga och samtidigt få lära känna ett härligt gäng? Ta då chansen att söka posten “Koordinator Företag & Kontaktsamtal”. Tillsammans med fyra Företagsansvariga kommer du att vara del av ett team som jobbar för att skapa bra relationer mellan LARM och utställare, vilket kommer bidra till ett fantastiskt LARM2020!

Som “Koordinator Företag & Kontaktsamtal” kommer du hålla en nära kontakt med företagen, guida dem genom anmälningsprocessen samt organisera kontaktsamtal mellan företag och studenter under mässdagen. Vi söker därför en person som har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt med nya människor samtidigt som du är strukturerad och positiv till utmaningar. Låter detta som dig? Sök då “Koordinator Företag & Kontaktsamtal”!

Koordinator Företag & Värd, 2 personer

Vill du vara en del av länken mellan utställare och LARM? Utveckla din ledarskapsförmåga och samtidigt få lära känna ett härligt gäng? Ta då chansen att söka posten “Koordinator Företag & Värd”. Tillsammans med fyra Företagsansvariga kommer du att vara del av ett team som jobbar för att skapa bra relationer mellan LARM och utställare, vilket kommer bidra till ett fantastiskt LARM2020!

Som “Koordinator Företag & Värd” kommer du hålla en nära kontakt med företagen, guida dem genom anmälningsprocessen samt ha ansvar för alla fantastiska företagsvärdar. Vi söker en utåtriktad, driven och flexibel person som tycker om att samarbeta. Låter detta som något för dig? Sök då “Koordinator Företag & Värd”!

Koordinator Information & Bankett, 1 person

Är du en kreativ och påhittig person som har känsla för hur man skapar en grym bankett? Har du drömt om att få vara med och skapa sittningar utöver det vanliga? Då är den här posten något för dig! Som koordinator har du tillsammans med informationsansvarig ansvar för LARMs stora bankett. Du kommer även personligen att ha huvudansvar för värdkickoffen och alternativsittningen, som hålls för besökande studenter från andra universitet i Sverige.

Posten innebär att du är ansvarstagande, idérik, gillar utmaningar och har lätt att samarbeta med andra! Låter det här spännande och något som skulle passa dig? Då ska du söka till Kooordinator Information & Bankett!

Koordinator Extern/Intern Information, 2 personer

En viktig del av en lyckad mässa är att det finns ett väl fungerande informationsflöde. Som Koordinator Information kommer du att arbeta tillsammans med Informationsansvarig och ytterligare en koordinator. Under mässan kommer du som koordinator att ansvara för mässområdets informationsdiskar. Du kommer även att få ansvara för de värdar som tillhör posten. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och framåt. Du gillar även att hantera och bearbeta texter, då mycket av arbetet består av att arbeta fram diverse informationsmaterial till företag och studenter. Du bör kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Koordinator Bygg & Riv, 1 person

Som Koordinator Bygg & Riv kommer ditt huvudansvar vara att planera hur bygg och riv av mässområdet ska gå till. Under mässdagen kommer du tillsammans med koordinatorerna El & Nätverk och Lokal & Personal att se till att bygg och riv av mässområdet genomförs som planerat. Till din hjälp kommer du ha en grupp värdar för att se till så att allt går så smidigt som möjligt. Du ska därför vara strukturerad, initiativtagande och gilla att komma på nya idéer.

Koordinator Logistik, 1 person

Gillar du planering och att träffa nya människor? Då är logistikkoordinator rollen för dig! Du får egna ansvarsroller och kommer med hjälp av dina värdar vara de första och de sista många företagsrepresentanter ser av LARM. Arbetsuppgifterna inkluderar ansvar över taxiverksamheten, hjälpa företag med logistikfrågor i logistikdisken och stötta mässansvarig i sitt arbete. Vi söker en person med goda kommunikationskunskaper och som är stresstålig.

Koordinator Service, 3 personer

Gillar du att fixa det där lilla extra? Har du alltid åsikter om vilket kaffe, fikabröd eller godis som serveras i loungerna på de olika mässorna? Är du bekväm med näringslivskontakt eller önskar du bli bättre på det? Är du organiserad och ansvarstagande? Som en av tre servicekoordinatorer kommer du att få jobba med planering av lounger, samarbeten, luncher eller garderober i en tät grupp med mycket teamwork.

Som Koordinator Service kan du kontakta ditt favoritföretag när det gäller snacks och fika eller se till att alla startar dagen med just din favoritfrukost. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av företagskontakt, bestäma och schemalägga luncherna, samt framtagning och genomförande av just dina idéer till student- och företagsloungerna. Du kommer även att få möjligheten att utveckla ditt ledarskap genom att organisera, delegera och leda servicevärdarna. Vi söker dig som vill utvecklas med oss på LARM och som vill vara med och göra LARM2020 till en storslagen mässa.

Koordinator El & Nätverk, 1 person

För att inte överbelasta universitetets elnät under mässdagen krävs god planering av varifrån alla företagen ska få tillgång till ström. Som Koordinator El & Nätverk kommer ditt huvudansvar vara att planera hela mässområdets el- och nätverkssystem. Till din hjälp kommer du ha en grupp värdar för att se till att allt går så smidigt som möjligt. Du ser därför fram emot att utveckla dina ledarkunskaper. Du är också strukturerad, noggrann och framåt.

Koordinator Lokal & Personal, 1 person

Som Koordinator Lokal & Personal kommer ditt huvudansvar vara att bestämma utställarnas placering på mässområdet. Inför mässans uppbyggnad kommer du även att vara ansvarig för att fördela personalresurserna för att se till att uppbyggnaden går så smidigt som möjligt. Du ska därför vara strukturerad, noggrann och inte vara rädd för att ta ansvar. Du ser även fram emot att utveckla dina ledarskapskunskaper.

Koordinator Dekor & Inventarier, 1 person

Som Koordinator Dekor & Inventarier ansvarar du för dekorationen av mässområdet, vilket betyder att du ser till så att området ser extra fint ut! Du är därför en kreativ person med mycket idéer och ser så väl det lilla som det stora under byggnationen. Du kommer även ha hand om inventariebeställningen på de saker företagen vill ha till sina montrar. Till din hjälp kommer du att ha en grupp värdar för att se till så allt går så smidigt som möjligt. Du ska därför vara strukturerad, noggrann och inte vara rädd för att ta ansvar. Du ser även fram emot att utveckla dina ledarskapskunskaper.