Mässdagen

Schema över mässdagen den 12 februari

Studentlounge

Om du börjar känna dig trött i ben eller huvud under mässdagen kan du ta en tur förbi vår Studentlounge! Där hittar ni gratis snacks och kaffe samt sittplatser att ta en paus i. Loungen är öppen mellan kl 09:00-16:00 och ligger i S26 i C-huset.

Garderober

Vi rekommenderar att lämna in era jackor, väskor och andra tillhörigheter i vår studentgarderob för ett mer bekvämt och professionellt mässbesök. Garderoben är gratis och öppen mellan kl 08:30-16:45 under mässdagen. Ni hittar den i P26 i C-huset.

Informationsdiskar

Under mässdagen kommer det finnas två informationsdiskar, en i Colosseum och en vid stora entrén i Kårallen. Om du har frågor, behöver hjälp med något eller letar efter borttappade saker kan du alltid vända dig dit.

Välkomstvärdar

I år har vi Välkomstvärdar som välkomnar dig till mässan och kan hjälpa dig att hitta utställare utifrån dina intressent eller kunskaper. Du hittar välkomstvärdarna i blåa västar i Colosseum samt vid ingångarna till Matsalen i Kårallen och Tältet på Blå Havet.

Resa mellan Norrköping och Linköping

Det enklaste sättet att ta sig mellan Norrköping och Linköping under mässdagen är med buss eller tåg. Campusbussen (Östgötatrafiken, busslinje 73) är gratis för alla studenter på Linköpings universitet och stannar vid hållplatsen ”Universitetet”, en kort promenad från LARMs mässområde. Om tåg föredras går Östgötapendeln till Resecentrum, därifrån kan man ta busslinje 12 till hållplatsen ”Universitetet Golfbanan”.