Startup Zone

Besök Startup Zone

Känner du dig nyfiken på vad det innebär att jobba i en Startup? Har du en egen idé och vill ta inspiration? Vill du höra om spännande och ständigt förändrade resor? Eller vill du bara känna av lite sköna vibes? Då är Startup Zone för dig!

Den 12 februari 2019 kommer scenen i Kårallens matsal att inredas och fyllas med startups – Kom förbi och inspireras!

Startupscenen växer hela tiden och det dyker upp nya inkubatorer och entreprenöriella mötesplatser varje dag, och i Startup Zone får studenter en överblick av olika aktörer.

Startup Zone kommer vara ett perfekt tillfälle för att komma i kontakt med entreprenörer och innovatörer. I Startup Zone får studenterna en möjlighet att träffa både startupföretag och organisationer som kan hjälpa studenterna med deras idéer.

Utställare på Startup Zone

Agriopt Läs mer om Agriopt

Agriopt är ett nystartat bolag som utvecklar en digital tjänst för dataanalys inom jordbruket.

Vår tjänst kommer att kombinera lantbrukarnas erfarenheter och lantbruksdata med artificiell intelligens för att hjälpa lantbrukarna att optimera sin växtodling. Vårt mål är att skapa resurseffektiva och lönsamma lantbruk, och vår vision är att bli världsledande inom dataanalys för jordbruket.

Grundades 2018

Avatron Nordic Läs mer om Avatron Nordic

Avatron Nordic tillhandahåller ingenjörskompetens för mekanisk utrustning i norden.

Grundades 2017

DIMA Läs mer om DIMA

DIMA är ett företag med fokus på hållbar affärsutveckling.

Företaget drivs av viljan att hjälpa mindre företag att bedriva ett bättre hållbarhetsarbete och att själva alltid utvecklas. Idag arbetar vi som hållbarhetskonsulter åt ett flertal kunder i Östergötland. Vår idé är att ta fram ett digitalt verktyg med utgångspunkt i Agenda 2030, där företag kan arbeta för att minska sin miljöpåverkan för att spara pengar och attrahera kunder, förbättra sitt sociala arbete för att attrahera kompetens samt öka sin lönsamhet genom att hitta nya affärsmöjligheter.

Grundades 2017

Einride Läs mer om Einride

Einride erbjuder en unik tjänst: transportlösningar baserade på helt elektroniska, autonoma fordon.

Grundades 2016

LEAD Läs mer om LEAD

LEAD erbjuder stöd när du ska bygga framgångsrika bolag.

Med stor erfarenhet, nätverk och metodik erbjuder vi dig stöd när du ska bygga framgångsrika bolag snabbt och säkert, med eller utan extern finansiering.

Grundades 2007

Populum Läs mer om Populum

Populum är en Stockholms-baserad HR-tech-startup som skapar bättre arbetsplatser.

Populum skapar bättre arbetsplatser genom att kontinuerligt mäta och visualisera medarbetarupplevelser i organisationer större än 1,000 personer. Från vårt kontor i centrala Stockholm, levererar Populum sin lösning till några av Sveriges och världens största företag.

Grundades 2015

Rumblestrip Läs mer om Rumblestrip

Rumblestrip är ett värdefokuserat teknikföretag.

Vi påskyndar transportindustrins omvandling ur ett hållbarhets-, lönsamhets- och miljöperspektiv. Detta uppnås genom dedikerade medarbetare kundfokuserade produkter. Vår första produkt hjälper åkerierna att spara 3% bränsle!

Grundades 2016

Signality Läs mer om Signality

Signality är en sport- and AI-startup som arbetar med spännande ny teknik inom sport.

Grundades 2016

iMatrics Läs mer om iMatrics

iMatrics nyttjar forskning inom data mining, natural language processing och AI.

Idag saknar många bolag kunskapen som behövs för att på egen hand utveckla en semantisk AI – men inte vi! Våra tjänster nyttjar den senaste forskningen inom data mining, natural language processing och AI. Tack vare djup kunskap och fullständig kontroll över vår teknologi kan vi erbjuda våra kunder verkligt skräddarsydda lösningar för just deras behov.

Grundades 2015