Om LARM

pre-LARM och Mässdagen

LARM är Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdagar, en arbetsmarknadsmässa som i år arrangeras för 38:e året i rad på Campus Valla i Linköping. LARM inleds den 28 januari med två veckor fyllda av spännande event, en period som kallas pre-LARM. LARM kulminerar den 12 februari med en mässdag och en bankett.

Stora möjligheter att knyta kontakter

LARM ger möjlighet till upp till 9000 blivande civilingenjörer, högskoleingenjörer, grafiska designers, naturvetare och matematiker och forskare på Tekniska Högskolan vid Linköpings universitet att knyta kontakter med drygt 150 utställare från industri-, it-, bank- och konsultföretag, samt kommun- och branschorganisationer. Vi strävar efter en bredd av utställare för att kunna visa upp en så stor bild av arbetsmarknaden som möjligt.

LARM är den största arbetsmarknadsmässan vid Linköpings universitet och en av de största i Sverige. Vårt mål är att vara det självklara steget från universitetet ut i arbetslivet.

Levande mässa

LARM anordnas av Linköpings Teknologers Studentkår, samt en grupp engagerade studenter med ett brinnande intresse för LARM. Sedan mässan startade har LARM gett hundratals företag och tusentals välutbildade teknologstudenter möjligheten att träffas, umgås och knyta kontakter för framtiden i en avslappnad och trevlig miljö.

Den 12 februari förvandlas Campus till en levande mässa med framtid i fokus. Studenterna som är engagerade i LARM jobbar hårt under hela mässdagen för att alla utställare och teknologstudenter ska få ut så mycket som möjligt av mässan. Till sist avslutas LARM2019 efter en rolig och givande dag med en storslagen bankett på Linköping Konsert och Kongress.

Besök kommande LARM

LARM består av två veckor fyllda av olika event samt själva mässdagen. Mässan äger rum kl. 09-16 på Campus Valla i Linköping den 12 februari 2019.

Missa inte chansen att inspireras och motiveras för din framtida karriär genom LARM2019!