Postbeskrivningar för värdar

Här nedan kan du läsa om vad de olika värdposterna innebär och hur många personer vi söker till respektive värdpost. Vad får man som värd? Se sidan Frågor och svar.

Loungevärd, 32 personer

Under mässdagen kommer du som loungevärd jobba i både företagslounger och garderober för såväl företagsrepresentanter som besökande studenter. I loungerna kommer ditt arbete bestå av att ställa i ordning, fylla på med fika och hålla det snyggt under mässdagen. Loungerna och garderoberna bidrar mycket till både företagens och studenternas upplevelse av mässan så din uppgift är att bidra till en bättre mässdag för alla besökare. Utöver detta kommer du även att hjälpa till med att förbereda frukosten för alla värdar och företagsrepresentanter.

Vi söker sociala, stresståliga och utåtriktade personer som har en känsla för god service.

Vid frågor kontakta: David Andersson servicecoordinator2@larm.lintek.nu
Ilham Samahunov servicecoordinator3@larm.lintek.nu

Serveringsvärd, 20 personer

Under mässdagen kommer Serveringsvärdarna att hjälpa till att servera lunch till både företagsrepresentanterna och till de andra värdarna. Som Serveringsvärd kommer du få möjlighet till mycket ansvar och egna initiativ men samtidigt ha ett mycket sociala och roliga arbetsuppgifter. Det som vi kommer jobba efter är att ge alla våra gäster en så bra lunchupplevelse som möjligt och därför söker vi dig som är utåtriktad, ansvarstagande och serviceorienterad. Ett plus i kanten är om du har ett bra öga för detaljer och är stresstålig, men något av det viktigaste av allt är att du vill ta en del av en rolig upplevelse.

Vid frågor kontakta: Sebastian Karlsson servicecoordinator1@larm.lintek.nu

Företagsvärd, 76 personer

Vill du ha chans att knyta personliga kontakter med ditt drömföretag? Denna posten får du en unik möjlighet att skapa nya kontakter med två utställare! Som Företagsvärd är du LinTeks studentrepresentant och en viktig resurs för dina utställare inför och under mässdagen. Du kommer att sköta kontakten med utställarna fram till mässan, vilket bland annat innefattar att verifiera de uppgifter som uppgetts i anmälan och svara på eventuella frågor. Du har även ansvar under uppbyggnaden av mässan att hjälpa dina utställare med deras monter. Under mässan är ditt uppdrag att ge bästa möjliga service till utställaren och se till att representanterna trivs hos oss på LARM.

Som Företagsvärd söker vi dig som är ansvarsfull, har känsla för service och som kan ge ett professionellt intryck mot våra gästande utställare.

Vid frågor kontakta: Ingrid Rylander exhibitorcoordinator2@larm.lintek.nu

Kontaksamtalsvärd, 4 personer

Som kontaktsamtalsvärd så kommer du att ta emot företag och studenter för incheckning under mässdagen. Detta innebär att vägleda företag och studenter till de platser de ska vara på, serva de företag som har kontaktsamtal samt ringa in reserver vid behov.

Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig och gillar att hjälpa och vägleda.

Vid frågor kontakta: Michael Larsson exhibitorcoordinator3@larm.lintek.nu

Teknikvärd, 4 personer

Som Teknikvärd kommer du att, tillsammans med de andra Teknikvärdarna, rigga elektricitet och nätverkstillgång för alla på mässan. Dagen innan mässan kommer kablar att dras så att alla kan få el- och internettillgång! Under själva mässan ska du finnas tillgänglig för att lösa eventuella tekniska problem som kan dyka upp och med gruppens hjälp.

Som Teknikvärd ser vi gärna att du är tekniskt lagd, redo att lära dig nya saker, har ett sinne för problemlösning och att du är en teamplayer! Tidigare tekniska kunskaper är meriterande, men ej krav.

Vid frågor kontakta: Eric Dahlgren networkcoordinator@larm.lintek.nu

Nattvakt, 12 personer

Som Nattvakt håller du mässområdet under uppsikt tider innan mässdagen, då alla montrar är uppställda. Nätterna är uppdelade i två pass och du kommer ha två av dessa pass tillsammans med ytterligare en Nattvakt. Under själva mässdagen är du fri att gå runt på mässan fram till stängning.

Är du en nattuggla som tycker att det låter spännande att spendera en natt i C-huset? Då är detta värdposten för dig!

Vid frågor kontakta: Sara Wågman decorcoordinator@larm.lintek.nu

Mässvärd, 4 personer

Som Mässvärd kommer du att jobba med allt från dekor till logistik. Du har även en viktig roll när det gäller uppbyggnad och rivning av mässan. Som Mässvärd får du en bra överblick över hur arbetet med en mässa går till och är en hjälpande hand när praktiska logistikproblem behöver lösas. Du får dessutom aktivt testa din organisationsförmåga då det är många uppgifter som behöver hanteras så smidigt som möjligt.

Till Mässvärd söker vi dig som har en positiv inställning, är handlingskraftig och känner ett driv för att lösa problem.

Vid frågor kontakta: Sara Wågman decorcoordinator@larm.lintek.nu

Bankettvärd, 8 personer

Varje år avslutas mässan med LARM-Banketten, en sittning för alla företag och alla studenter som varit involverade. Som Bankettvärd är du med och formar gästernas upplevelse under denna magiska kväll! Du kommer att börja ditt jobb några dagar innan mässan och dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa till med olika förberedelser inför denna oförglömliga kväll. När banketten är igång kommer du som Bankettvärd vara kontaktperson för gyckelgrupper men får såklart även njuta av banketten.

Som Bankettvärd bör du vara organiserad och ha ett bra öga för detaljer. Vi vill även se att du är ansvarstagande och har en positiv inställning.

Vid frågor kontakta: Love Hagald banquetcoordinator@larm.lintek.nu

Informationsvärd, 15 personer

Som Informationsvärd är du ansiktet utåt mot utställarna och alla studenter som besöker LARM2020. Du kommer att ha två huvuduppgifter, dels stå vid informationsdiskarna dels välkomna studenter till mässan. Vid informationsdisken kommer du att arbeta tillsammans med din koordinator där du ska finnas till hands för att svara på frågor, hantera förfrågningar från utställare och hjälpa utställare att checka in på mässan. När du välkomnar studenter till mässan kommer du hänvisa dem till de utställare som passar studenten bäst baserat på deras intressen eller kunskaper. För att kunna hjälpa utställarna och studenterna på bästa sätt behöver du förbereda dig genom att lära dig det viktigaste om LARM2020.

Vi söker dig som är serviceinriktad, kan hantera stress på ett bra sätt och har en positiv attityd i alla lägen. Som Informationsvärd ser vi också att du är tillmötesgående och trivs att jobba i grupp.

Vid frågor kontakta: Louise Hjalmarson informationcoordinator1@larm.lintek.nu

Chaufför, 10 personer

Företagsrepresentanter kommer från hela Sverige för att delta på LARM2020 och många av dem behöver hjälp att ta sig från tågstationen eller ett hotell till mässan och tillbaka. Därför erbjuder vi möjligheten att boka transport till och från mässan. Som Chaufför är du den första som företagsrepresentanterna träffar på under mässdagen, och ett bra första intryck kan göra mycket. Du får även ett ypperligt tillfälle att tala med representanter från en mängd olika företag inom olika områden.

Du som söker ska vara ansvarsfull, social, ha god körvana, hitta någorlunda bra i Linköping samt inneha ett giltigt körkort.

Vid frågor kontakta: Elenna Josefsson logisticscoordinator@larm.lintek.nu

Logistikvärd, 12 personer

LARM2020 är ett stort projekt där det tillkommer ett stort flöde av personer, montrar och transporter. Du som Logistikvärd hjälper Logistikkoordinatorn att hantera allting på ett strukturerat, effektivt och professionellt sätt. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara godshantering, transport av montrar och bemanna logistikdisken under mässan. När mässan är slut kommer du hjälpa till med att flytta gods som ska transporteras från mässan. Körkort är ett plus då det kan vara bra om du har möjlighet att hjälpa till med transporter, men detta är inget krav.

Logistikvärd passar dig som är noggrann, initiativtagande och ansvarsfull. Du förväntas ta ansvar och kunna fatta snabba beslut.

Vid frågor kontakta: Elenna Josefsson logisticscoordinator@larm.lintek.nu

Fotograf- & Filmvärd, 2 personer

Brinner du för att föreviga stunden? Har du alltid kameran i högsta hugg? Då ska du absolut söka till att bli värd för digitala medier.
Som värd för digitala medier kommer du främst att sköta fotografering/filmning under LARM-dagarna (pre-LARM & mässdagen). Det gäller att fånga leenden, roliga föreläsningar och intressanta utställare på bild för att föreviga LARM2020.
Vi söker dig som har erfarenhet och ett stort engagemang för fotografi/filmfotografi samt har kunskaper inom postproduktion. Vi vill se att du har tillgång till kamera (extra utrustning är också bra) samt kan hantera mjukvaror såsom Photoshop, Lightroom, Premiere Pro/Final Cut Pro och After Effects.

Vid ansökan ber vi dig bifoga exempel på tidigare 3 fotografier eller filmer du producerat. Samt en kort beskrivning till hur du gick tillväga för för varje exempel.

Vid frågor kontakta: Jonathan Kronstrand digitalmediacoordinator@larm.lintek.nu